lørdag 12. januar 2013

Netflix - Titta På Filmer, Serier och Tv Program Online med Netflix

Här kan du se filmer, program och serier med Netflix!

Netflix - beskrivning

Netflix är ett amerikansk företag som tillhandahåller streaming av filmer och serier in rad olika länder. Företaget startade år 1997 i Kalifornien och tjänsterna lanserades 1999. 10 år senare så hade dom ett on-demand utbud på över 100 000 filmtitlar och över 10 miljoner användare prenumererade på Netflix. När företaget presenterade sina siffror år 2011 så hade dem över 26 miljoner användare fördelat över Amerika, Canada, Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien och Karibien.

Netflix - Sverige

Netflix har äntligen nu kommit till norden och lanserades i Sverige under oktober 2012. Eftersom att Svenskarna är så i framkant vad gäller IT-teknik och att vi har så snabba bredband så tror Netflix att tjänsten kommer bli mycket uppskattad här i landet. Viaplay erbjuder en liknande tjänst där man för en fast månadskostnad får tillgång till obegränsat med filmer. Netflix Sverige har dock vissa fördelar då de hanterar 5.1-ljud, finns på Apple TV och finns på Xbox 360.

NetflixNetflix - så fungerar det i Sverige

Genom att prenumerera på tjänsten så kan man omedelbart titta på filmer och Tv-serier. Filmerna streamas via internet och tjänsten är obegränsad. Du väljer själv om du vill titta via sin Tv, dator, playstation, Wii eller Xbox. Prenumerationen  förnyas automatisk varje månad så om du har tjänsten tills du väljer att avsluta abonnemanget. Det finns ingen uppsägningstid så du kan avsluta prenumerationen på Netflix när du vill. Man får dock inga pengar tillbaka för en påbörjad månad.

 

Du kan prova Netflix - gratis

Netflix har ett erbjudande där du kan prova tjänsten gratis i 1 månad. Avslutar du tjänsten innan den första gratismånaden är över så behöver du inte betala någonting. Om du väljer att inte avsluta så kommer prenumerationen fortsätta månaden därefter och då betalar man den vanliga månadsavgiften. Detta innebär att du kan prova Netflix Sverige gratis och se vad det finns för filmer och serier innan du bestämmer dig för om du vill betala för utbudet eller inte. Vi har skrivit ett inlägg om gratis provtid på Netflix.

Netflix streamar nu i Sverige!



 

Netflix - vad kostar det?

För 79 kr per månad kan medlemmar titta på ett brett utbud av filmer och tv-program som streamas direkt via internet till spelkonsoler, Smart TV, Blu-ray-spelare, datorer, surfplattor och mobiler. Läs mer och registrera dig för en gratismånad på http://www.netflix.se

Så passa på att titta på filmer, serier och Tv Program online med Netflix!

Christer B Herou

Christer B Herou



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar