fredag 7. desember 2012

Zlatan Ibrahimović - En Del Fakta Om Zlatan Och En Del Klipp Från Hans Fantastiska Karriär!

Zlatan Ibrahimović - fakta och en del fantastiska klipp

Zlatan Ibrahimović, född 3 oktober 1981 i Malmö, är en svensk fotbollsspelare av bosnisk och kroatisk härkomst. Sedan sommaren 2012 spelar han för den franska klubben Paris Saint-Germain i Ligue 1 och för det svenska fotbollslandslaget.

År 2011 var Ibrahimović den bäst betalda fotbollsspelaren i Italien. Han har tagit emot Guldbollen, priset som Sveriges bästa fotbollsspelare, sju gånger, och är den ende som har vunnit priset fler än två gånger. Under sin tid i Inter vann han tre raka ligasegrar med laget och 2009 vann han skytteligan i Serie A med 25 gjorda mål.

Ibrahimovićs övergång från Inter till Barcelona den 27 juli 2009 blev den tredje dyraste hittills – 69 miljoner euro – genom alla tider.

Ibrahimović och hans sambo, Helena Seger, har två söner, Maximilian (född 2006) och Vincent (född 2008). I övrigt består hans familj av föräldrarna Šefik och Jurka samt ett helsyskon i storasystern Sanela och fyra halvsyskon.

Efternamnet Ibrahimović kommer från fadern Sefiks sida och är muslimskt (av arabiska إبراهيم, Ibrāhīm).Zlatan är emellertid troende katolik.

Zlatan - en del bilder

Zlatan ZlatanZlatan

Zlatan – flera bilder

Zlatan – några av hans prestationer på fotbollsplan





Vill du också kunna dela med dig information på din blogg och till och tjäna pengar på att göra det? KOLLA IN DET HÄR!!!

Så nu är det bara och bli medlem i vårt 15K Pro Team!



Empower Network 

Christer B Herou



Christer B Herou


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar