onsdag 6. februar 2013

Dreamfilm - ännu ett ställe att se på film GRATIS!

Dreamfilm - På www.dreamfilm.se kan du kolla på filmer utan nedladdning direkt via din webbläsare. Det krävs absolut ingenting för att kolla på filmer. Filmer och tv-serier på nätet.


Dreamfilm
Här är några exempel på vad du kan se på Dreamfilm:

Snow White and the Huntsman

Dreamfilm
Drottningen vill förgöra henne, men vad den ondskefulla härskarinnan inte vet, är att den unga kvinnan, som hotar hennes makt, har tränat krigskonst med den jägmästare (Chris Hemsworh, Thor) drottningen sänt för att döda henne. Sam Claflin (Pirates of the Carribean: On Stranger Tides) spelar prinsen som länge varit förtrollad av Snövits skönhet och kraft. Bakom denna nya, mörkare version av den klassiska sagan står Joe Roth, producenten bakom Alice i Underlandet, producenten Sam Mercer (Sjätte sinnet) samt den erkände reklamfilmaren och visionären Rupert Sanders.



The Dictator
Dreamfilm"The Dictator" är en ny komedi med Sacha Baron Cohen som tidigare gav oss "Borat" och "Bruno", och berättar den heroiska historien om en diktator som riskerar livet för att försäkra sig om att demokratin aldrig ska komma till det land som han så kärleksfullt förtrycker. Den är inspirerad av den bästsäljande romanen "Zabibah och The King" av Saddam Hussein.




Vill du se andra filmer på Dreamfilm? Kolla in www.dreamfilm.se

CBHerou






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar