torsdag 21. februar 2013

Empower Network Sverige - 8 Fundamentala Steg För Att Lyckas!


Hur Du Lyckas Med Empower Network Sverige - 8 Fundamentala Steg

Empower Network Sverige #1 - Aktivera Betalningssystemet
Som Empower Network kund måste du aktivera betalningssystemet för att kunna tjäna pengar på att marknadsföra och sälja Empower Network produkter. Du behöver i så fall aktivera "The Affiliate Agreement" in Empower Network's Back Office.
Empower Network Sverige #2 - Blogga varje dag
Empower Network's konfigurerade Wordpress blogg system är färdig att tas i bruk och designad för nybörjare inom marknadsföring och bloggning. du kan blogga om precis vad som helst och i början är det viktigast att det är kontinuitet i bloggandet. Bloggandet är den långsiktiga varianten för att bygga upp din verksamhet i Empower Network.
Empower Network Sverige
Empower Network Sverige #3 - Marknadsför varje dag
Här är det kreativiteten som sätter dina gränser. Bloggandet och spridningen av dina bloggposter är ett bra och gratis sätt att marknadsföra Empower Network på. Sociala medier såsonm Twitter, Facebook och LinkedIn är andra kanaler som också är gratis. Det finns en uppsjö av möjligheter att marknadsföra produkterna och du är villig till att investera i din marknadsföring. Ett genrellt råd är att re-investera minst 20% av din Empower intäkt tillbaka in i din marknadsföring för att bygga upp din verksamhet på bästa sätt.
Empower Network Sverige #4 - Coacha nya medlemmar
Den enklaste och mest direkta av alla fundamentala steg i Empower Network Sverige. Det handlar om att du skal kontakta och coacha dina nya medlemmar hur de skal nå sina mål. Många gånger handlar det om att du marknadsför de produkter som du vet fungarar för att ta dem vidare i sin verksamhet. Kom ihåg att du bara kan få provision på de produkter som du själv äger.
Empower Network Sverige #5 - Empower Hour
Varje måndag klockan 9PM amerikansk östkuststid (klockan 3 på natten i Sverige) sänds "The Empower Hour" live med träning och coachning av och för medlemmar som bidrar till utveckling. 1000-tals runt om i världen lyssnar på det programmet varje måndag. Du behöver inte vara kund eller affiliate för att kunna lyssna på The Empower Hour.
9PM amerikansk östkuststid
Telefonnummer: +1 712 432-0900
Kod till samtalet: 260326
Du kan även lyssna på samtalet på Skype: freeconferencing.0900
Empower Network Sverige #6 - Lyssna på Inner Circle varje dag
Syftet här är att ersätta  och fylla "dötid", tid fra
mför TV:n, tid i bilen och tid när du till exempel tränar med inspirerande och kunskapsrika talare och människor. Du lär dig hur du ska prata, tänka och agera i systemet och lär dig hur du ska lära upp dom som kommer in i ditt team. Du blir bättre och bättre på detta för varje dag som går.
Empower Network Sverige #7 - Läs varje dag
15-20 minuter läsning varje dag är något som kommer att göra att du utvecklar och inhämtar ny kunskap generellt om Empower Network. Du kan till exempel Googla och läsa om alla frågor du själv vill ha svar på. Det mesta finns nuförtiden redan på internet. Chansen är väldigt stor att de frågor du har som ny har många haft innan dig.
Empower Network Sverige #8 - Delta på event
Eventen är där allting förenas. Det är en sak att sitta framför en dator och skriva bloggposter, men en helt annan sak att träffa människornai ditt och andras team som kanske har kommit längre än dig. Alla events är utformade för att utbilda dig vidare inom Empower Network systemet. Det arrangeras ett nytt event med cirka 90 dagars mellanrum.
Empower Network Sverige
 














Så vill du veta mer om Empower Network och hur du kan leva det liv du önskar?
Klicka HÄR!
Vi ses på en av världens stränder!
Empower Network Sverige

Christer B Herou






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar