onsdag 7. november 2012

Empower Network Sverige - vad är Empower Network?

Empower Network Sverige är en bloggplattform och en undervisningsportal för marknadsföring på internet. Företaget grundades av David Wood och David Sharp




Empower Network har olika produkter som går att investeras i. Först och främst har de en bloggplattform och en "Fast Track" upplärning som är det första som erbjuds. Plattformen är redan konfigurerad för sökmotorerna och rankas högt på Google. Det blir därför lätt att blogga och få blogginläggen väl synliga och högt upp på rankinglistorna. Bloggsystemet och Fast Track har allt som behövs för att du ska kunna starta. Idén är att man ska dela kunskapsbaserad och värdebaserad information, lägga dom på din plattform och dela den och få den rankad på Google för att få trafik på din sida. De flesta som försöker att skapa sig en intäkt på internet vet inte hur de ska sätta upp en blogg så därför är Empower Network plattformen en enkel och effektiv möjlighet att använda då den redan från start är färdigt uppbygd. Bloggningen kan sedan handla om precis vad som helst, det som intresserar dig eller det du tror intresserar många andra och det många önskar mer information om.


Empower Network Sverige - The Inner Circle

"The Inner Circle" är ett bibliotek bestående av ljudbaserad utbildningsmaterial. Det inkluderar många timmar med intervjuer och utbildning av de främsta ledarna inom verksamheten och webinarier med David Wood och David Sharp där de förklarar och utbildar medlemmarna hur man får framgång i systemet, både på kort och på lång sikt. För att skapa succe måste du omgås och ta del av kunskapen från människor som är framgångsrika och som vet vad som krävs för att lyckas. The inner Circle är ett utmärkt sätt att få tillgång på den information. Varje vecka genomförs ett live webinar där olika teman för succe inom systemet behandlas. Empower Network Sverige - The 15K Formula
"The 15k Formula" är en videobaserad serie där du får upplärning i olika strategier fur du skapar traffik genom olika varianter med marknadsföring. Bloggning, SEO, backpage, banners, Facebook Ads, Google Adwords och andra sociala medier är områden där du får experternas tips och hjälp för att du själv skal lyckas. Förståelsen för vilken taktik man skal välja för bäst resultat blir stor och videorna är skapade för att det ska vara lätt att förstå och lätt att applicera in sin verksamhet.

Empower Network Sverige - The Costa Rica Intensive

"The Costa Rica Intensive" är också det en serie av videos som beskriver hur man bygger upp en långsiktig värderingbaserad verksamhet. De fokuserar mycket på strategiska val och ger många praktiska tips som du kan använda med stor framgång i din marknadsföring.

Empower Network Sverige - en business, inte ett jobb eller en hobby!

För att lyckas inom Empower Network Sverige finns det en enkel men relativt krävande väg att följa:
  1. Blogga dagligen - lägg ut bra och andvändbart innehåll på din blogg som folk vill läsa om. Se till att dela dina blogginlägg på olika social medier!
  2. Marknadsför dagligen - det finns alternativ som är gratis, dvs bloggar, facebook, twitter, backpage osv. Men det finns också varianter där du kan betala för att få dina sidor och länkar synliga så som CPC, Solo Ads, Craigs list, Bannerads etc.
Till slut, kom ihåg att det här är en business som kräver hårt arbete. Det är inget jobb som defineras av att komma till kontoret klockan 8 och åka hem klockan 4 där du byter din tid med pengar. Det är inte heller en hobby där du gör det för att det är kul och bara för att få lära dig nya saker. Meningen med en business är att du ska kunna skapa den framtid du själv önskar, att kunna styra den tid, intensitet och insats som du själv vill. Men det krävs hårt, långsiktigt och målmedvetet jobb för att få en business upp på den nivån. Så kom ihåg att Empower Network är en business och att det är du själv som står som ägare för denna business. Det vill säga att du måste:
  • Utbilda dig för att förstå systemet och kunna vara framgångsrik med att marknadsföra systemet.
  • Du måste lägga långsiktig tid, energi och pengar på att bygga upp din business för att bli framgångsrik.
  • Du måste vara villig att INVESTERA i din business genom marknadsföring, utbildning, och annonsering. Detta för att i slutändan få tillbaka mångdubbelt av det du har investerat.

Empower Network Sverige - fördelarna som andra affärsverksamheter inte har

  • Du kommer alltid ha ett team runt dig som hjälper dig och vill ditt bästa. Du har en personlig sponsor som har kunskapen om hur du ska tänka och om vilka vägar du kan och ska gå.
  • Du kan starta upp din verksamhet för ca 180 kr (25 dollar) och du kan alltid välja att avsluta ditt medlemskap om du skulle vilja det.
  • All försäljning belönas med 100% provision som betalas direkt till dig. Du kan dock bara motta provision på de produkter som du själv äger och har investerat i.
  • Du kan välja att göra detta från där du har lust och möjlighet att göra det. Från hemmet, soffan, på semestern eller i bilen etc.
Ta en titt på den här videon - den förklarar mer om Empower Network.

Är du med på resan i vårt framgångsrika team - här är möjligheten!

- CBH

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar