torsdag 29. november 2012

MLM – Hur ska du bli framgångsrik med ditt MLM?

MLM – Hur ska du bli framgångsrik med din MLM?

Tror Du att det handlar om att ha den bästa produkten för att du och ditt MLM företag skall få framgång?

Då får du tänka en gång till..

För en kort tid sedan såg jag ett blogginlägg från en MLM kollega som stolt basunerade ut att det nya Företaget hade "vetenskapligt testade produkter" och nu bjöds det in till samling med speciellt inbjudna, alla med medicinsk bakgrund - minsann!
Detta ville ha varit perfekt om det var en produkt som skulle marknadsföras inom direkthandel eller via vanliga inköpskanaler. Inte för MLM.

Att en produkt är "vetenskapligt testad" säger egentligen ingenting. Jag har varit med om produkter som har lanserats på detta sätt - och när man sedan kollar dessa "vetenskapliga studier" kan de till och med visa att produkten var ineffektiv! Men, den är vetenskapligt testad iallafall :-)
MLM – Hur ska du bli framgångsrik med din MLM?
Om produkterna tillhör kosttillskottssegmentet är det otroligt sällan de genomgår kliniska studier - då detta är kostsamt, och inte alls nödvändigt  för ett kosttillskott. Man gör oftast tester där en grupp av personer får använda produkterna en period för att se att de ger det önskade resultatet.

Men - tillbaka till titeln, är det Produkten som kommer att vara avgörande för din framgång med MLM? Om den marknadsförs som ovan, kommer du säkert att kunna attrahera en grupp av medicinskt utbildade - inte så många fler. Och då är man långt ifrån formulan för framgång: "Att få en STOR grupp av personer som gör några få, enkla saker över en längre tidsperiod"

Produkten är viktig, den behöver vara unik, konsumerbar och ge goda resultat men det är inte den avgörande punkten.

Det du vill ha är ett Team med en Support som utbildar dig och dina kommande medlemmar.

Att hitta ett ERFARET Team som kan MLM och vet hur man bygger en stor organisation vill vara den absolut viktigaste faktorn för din framgång med MLM. Ja, företaget måste vara ordentligt kapitaliserat, ha ett ledarskap som kan MLM, ha en marknadsplan som är modern och attraktiv och ha klarat av sina 3-5 första år så det har bevisat sitt existensberättigande.

Du behöver ochså ha dina VARFÖR på plats och vara beredd på att arbeta hårdt de nästa 4-5 åren, som beskrivits i mina tidigare Blogginlägg.

Det du bör leta efter är alltså inte den mest "vetenskapligt testade" produkten - utan ett erfaret Team med ett beprövat SUPPORTSYSTEM!

För din MLM Framgång!

- CBH

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar