søndag 6. januar 2013

GetJar - hva er GetJar?

GetJar er en uavhengig mobiltelefon søknad butikken grunnlagt i Litauen i 2004, med kontorer i Vilnius , Litauen og San Mateo, California.

GetJar har mer enn 350.000 mobile applikasjoner på tvers av store håndsett plattformer, inkludert Java ME , BlackBerry , Symbian , Windows Mobile og Android , nå mer enn 15 millioner forbrukere, og har tjent over 2 milliarder nedlastinger (2370554782 + Totalt nedlastede å dato 26 jan 2012). GetJar lar programvareutviklere til å laste opp sine søknader om gratis gjennom en utvikler portal. Om lag 300.000 programvareutviklere har brukt denne tjenesten som resulterte i over 1050 millioner nedlastinger. Kursen er for tiden på 3 millioner nedlastinger per dag.
GetJar

Her er linken til hjemmesiden for deg som er intressert i GetJar:

http://www.getjar.com/

Slik er det GetJar fungerer:



Har du også lyst å blogge å tjene bra med penger på dette?

SJEKK HER!

Har du hørt om Empower Network Norge Blogg? Mange blogger er gratis å sette opp og Empower Network Blogg koster riktig nok en liten sum for å få bruke, men mulighetene og sannsynligheten for å tjene penger på din blogg på Empower Network Norge Blogg er betraktelig mye høyere.
Empower Network Blogg er en Wordpress bloggplattform som er ferdig designa og klar for å tas i bruk fra første stund. En av de store fordelene med denne blogg er at den rankes høyt på Google og med litt SEO kunnskaper vil du kunne havne blant de første sidene som kommer opp ved et Google søk.

Så hva vil det koste deg å sette opp din blogg på Empower Network Blogg og komme i gang med ditt bloggende?! Det koster deg 25 $ (130 kr)/måned for en ferdig kvalitativ og inntektsbringende blogg! Den summen vil du med letthet å få tilbake i løpet av kort tid om du bara fortsetter å blogge og kontinuerlig fortsetter med å være en aktiv bloggere!

Bli en del av fremtiden!

Empower Network Norge
Christer B Herou

Christer B Herou

GetJar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar