onsdag 2. januar 2013

Gott Nytt År Önskar Empower Network Sverige!

Empower Network Sverige önskar alla en fantastisk start på 2013!

Julen har passerat och nyårsklockorna har ringt in det nya året och Empower Network Sverige har haft ett fantastiskt år, men det är ingenting mot för vad som väntar i framtiden 2013!

Blev julen som du hade hoppats på? Fick du det du önskade dig? Rekordmånga lade ut julklappar på Ebay, Blocket och Tradera i år, lite skrämmande faktiskt!

Det jag är säker på är att du inte hade valt att sälja ett medlemsskap i Empower Network Sverige :-)

Empower Network Sverige


Företaget som grundades av David Wood och Dave Sharp har vuxit enormt och de kommer att fortsätta växa tack vare att de har unika och världsledande egenskaper inom braschen. Produkterna, utbildningsportalen och eventena är fantastiska och om du följer blueprinten som hela tiden upprepas kommer du precis som mig att lyckas med att skapa den framtid som du själv önskar!

Empower Network Sverige
Mitt Empower Network Sverige team är det snabbast växande team som finns just nu i Sverige. Empower Network Sverige har Mark Barrett som team ledare och vi har gemensamma utbildnings webinarier och en privat undervisningsportal där alla medlemmar utbildas och kan få svar på sina frågor.

Här är en liten presentation av vår team ledare Marc:
http://empowerteamsystem.com/opt3/?s1=cbh


Så om du har drömmar om en förändring i ditt liv skulle jag direkt bli medlem av Empower Network Sverige!!! Du kommer att tacka mig :-)

Empower Network Sverige



Var med på resan, du är själv den Michelangelo som skapar din egen framtid med dina beslut!

Christer B Herou

Christer B Herou

 www.empowernetwork.com/cbh

Empower Network Sverige

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar