mandag 21. januar 2013

Nu Skin - Är Verkligen Nu Skin Något Att Satsa På?!

Funderar du på att satsa på Nu Skin genom den traditionella nätverksbyggande? Här får du lite att läsa om Nu Skin så valet blir lite lättare!

Nu Skin - Företaget

Nu Skin grundades av Blake Roney, Sandie Tillotson och Steve Lund. De beslutade sig för att bygga ett företag som kombinerade innovativa egenvårdsprodukter med ingredienser som överensstämde med filosofin "allt av det goda, inget av det dåliga", en generös affärsmöjlighet som skulle attrahera skickliga försäljare.
Nu SkinDet tog inte lång tid för folk att upptäcka skillnaden med Nu Skins unika affärsmöjlighet och unika produkter. Faktiskt var den första produktbeställningen så populär att den såldes ut inom ett par timmar. Många människor tyckte så mycket om produkterna att de köpte sina egna flaskor och burkar så att grundarna kunde fylla dem med de unika produkterna, med hjälp av en vanlig matsked.
Sedan dess har Nu Skin demonstrerat en verkligt annorlunda approach vad gäller affärer. Det började med ett innovativt koncept av förstklassiga kvalitetsprodukter och en övertygande global affärsmöjlighet, unik för vår bransch.

Nu Skin - Produkterna och Framtiden

Nu Skin tillhandahåller olika produkter framför allt inom segmenten hudvård, kroppsvård och näringstillskott. På företagets hemsida www.nuskin.com hittar du alla produkterna. Företaget promotar hårt sina anti-aging produkter och på hemsidan kan man läsa följande om framtiden:
Nu Skin har tagit en vetenskaplig approach på hemligheten med att se ung ut och känna sig ung. Nu Skins revolutionära ageLOC-plattform levererar exklusiva lösningar som riktar in sig på åldrande från själva grunden. Genom att sakta ned interna källor hjälper ageLOC® dig att se yngre ut och både känna dig yngre och leva yngre.

Nu Skin - Affärsmöjligheten

Nu Skin är ett traditionellt MLM företag, eller relationsbyggande nätverk om man hellre vill använda dom orden. Det innebär att möjligheterna för att tjäna pengar genom att verka som en oberoende distributör och tjäna provision på den del av produkterna du säljer varje månad.
Den andra möjligheten är att kvalificera sig som en ledare inom företaget för att därefter kunna bygga vidare på nätverket. Allt detta går att läsa om på www.nuskin.com. Här kan du läsa om kompensationsplanen för Nu Skin.

Nu Skin - Resumering

Nu Skin är ett etablerat och väl fungerande företag. Produkterna håller hög klass och kompensationsplanen ligger på linje med de flesta konkurrerande MLM företag.

Det som kan vara utmanande med att jobba inom det traditionella nätverksbyggandet är just arbetsmetoderna. För att bygga en bred och djup downline som fungerar bra och därmed genererar den inkomst som många drömmer om krävs extremt hårt och tidskrävande arbete. Risken är att du bränner ut familj, vänner och bekanta i ditt jobb med att bygga ditt team. Det blir många möten och presentationer och som regel mycket "underhåll" av dina team medlemmar.

Om detta är ett sätt som  du känner dig bekväm att jobba med så kan det mycket väl tänkas att Nu Skin kan vara din väg till ekonomiskt oberoende och tidsmässig frihet.

Men det finns andra betydligt modernare och effektiva varianter som kan hjälpa dig att nå ditt du vill. Vill du veta hur?! Klicka HÄR eller på bilden så får du se hur jag skapar min framtid :-)



 Lycka till med ditt val!

Christer B Herou


 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar